Tante Rox

Ben jij bijna jarig???

Huur bij Tante Rox een kist met daarin een super gaaf feestje. Er zijn verschillende soorten kisten, in allerlei maten en kleuren met daarin verschillende thema's. Gevarieerd van prinsessen- en piraten  tot  toffe meiden/jongens feestjes. De feestjes van Tante Rox zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 8 jaar.

De kisten zit vol met speelgoed, verkleedkleren en nog veel meer leuke spullen waar jij en je vriendjes een hele leuke dag mee gaan beleven! Waar je maar wilt.. thuis, in de tuin, bij opa en oma, in het bos of een andere mooie plek! Tante Rox bezorgt de kist bij jou aan de deur en haalt die de volgende dag weer op.

 

Wie is Tante Rox?

Mijn naam is Roxanne van Olst en in 2012 heb ik mijn MBO opleiding In- and Outdoor styling afgerond. Als afstudeerproject heb ik een ondernemingsplan geschreven over Tante Rox en vanuit mijn ondernemingsplan ben ik verder gaan werken. Zodoende is mijn bedrijf ontstaan. Van jongs af aan werk  ik in de horeca en heb ik gewerkt op veel feesten en partijen. Naast de volwassen feestjes in de kroeg heb ik in een kinderspeelparadijs gewerkt waar ik de kinderfeestjes begeleidde. Creativiteit zit in mij en tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd op het gebied van styling. Het organiseren van feestjes heb ik in het bedrijfsleven veel gedaan en mijn liefde voor kids is onvoorwaardelijk. Ik start Tante Rox vol enthousiasme en met de hoop dat ik blijf groeien..