Voorwaarden

Algemene voorwaarden
Reservering
Reserveren betekent dat u akkoord gaat met de voorwaarden.

Betaling
De betaling moet tenminste drie dagen voor de gereserveerde datum op het toegezonde rekeningnummer zijn bijgeschreven.

Overdracht themakist
De themakisten worden alleen meegegeven na betaling van de huurprijs. De themakisten is samengesteld op basis van zes kinderen. Meerdere kinderen zijn mogelijk tegen meerprijs. Als de themakist wordt opgehaald, wordt de inhoud met de klant doorgenomen aan de hand van een checklist.

Huurperiode
De huurperiode bedraagt minimaal een dag en maximaal drie dagen, tenzij anders overeengekomen. De dag voor het feest, de feestdag en de dag na het feest.

Annulering
Bij annulering vanaf twee weken voor de gereserveerde datum tot de dag ervoor, word 50% van het huurbedrag in rekening gebracht. Wel is het mogelijk om de datum kosteloos te verplaatsen.

Gebruik/aansprakelijkheid
De themakisten mogen alleen onder toezicht van een volwassene worden gebruikt. De inhoud van de themakisten zijn niet geschikt voor kinderen jonger da n drie jaar in verband met gevaar voor inslikken van kleine onderdelen en andere materialen die schadelijk kunnen zijn voor kinderen onder de drie jaar. Tante Rox is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel dat is ontstaan tijdens het gebruik van de materialen van de themakist. Het huren en gebruik van de themakisten geschiedt geheel op eigen risico.

Vermissing of schade
Bij vermissing of schade aan spullen van de themakist wordt een bedrag vastgesteld die de schade dekt. Daar wordt niet toegerekend de slijtage die door normaal gebruik van de spullen onvermijdelijk is. De kleding wordt uitsluitend door Tante Rox gereinigd.

Algemeen
Tante Rox blijft te allen tijden eigenaar van de gehuurde materialen. Het is de huurder niet toegestaan de spullen te verhuren aan derden.

Privacy
Tante Rox zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden vrijgeven.